Tentavecka

Tentavecka, tentavecka och tentavecka!
Satt hela dagen igår, riktigt nöjd. Fick upp böckerna vid åttapå morgonen och slog igen vid åtta på kvällen. Effektiv dag! I like:) Ska bara se till att vara lika fartfylld och energirik resten av veckan...

I-landsproblem

För första gången på evigheter regnar det ute! Och jag ska ut... Men vart sjutton finns mina regnkläder?!


Fredag hela veckan

Så äntligen var det fredag. Eller ja, äntligen o äntligen... Tycker veckorna går så fort så man knappt hinner längta:P Men idag är det dags för bibblan igen med världens bästa Karlsson!

Igårkväll var det pyssel, o tänka sig- jag hann klart med en LO. Vanligtvis brukar det vara mycket snack o liten verkstad. Igår var jag lite mer laddad o hade en liten vision o tanke innan jag satte mig. Då funkar det liksom att tjata OCH pyssla samtidigt, hihi... Detta fick bli min första LO till mitt 6x12 album:) Fotot är taget på Piren i Santa Barbara vilket utgör "My favorite place"...





  


Torsdag

Så var det torsdag, och en fullspäckad sådan! Först blir det föreläsning, sedan Halda gruppen och till sist men inte minst blir det pyssel tonight i Haverdal:)

Gårdagen tillbringades på bibblan, har redan börjat köra inför tentan. Lika bra det! Är så många dagar som försvinner nästa vecka o dessutom så är ju tentan som sagt lite knas... Vet inte om jag blev så mycket klokare nu i tisdags på vad det ska handla om men har ju en ny chans idag så man kan ju hoppas!

Hoppas ni får en mysig dag!

Lycka

Vi är nog bästa teamet när det gäller grupparbete Karlsson, Andersson och Kälebo (vi måste i alla fall vara dem som har roligast när vi ses OCH när vi redovisar).. Har skrattat och haft en VÄLDIGT bra dag idag trots skolarbete heeeela dagen:) Lever i en LYCKA över att jag har så fina vänner! Tack för att ni finns flickor:)

Ju mer vi är tillsammans, tillsammans, tillsammans ju mer vi är tillsammans ju GLADARE vi blir;)
Man kan på riktigt sjunga denna sång MÅNGA gången på en dag och riktigt skapa psykbryt. Men som sagt, vi är nog dem som har roligast också:P

Nu ska jag snart gå och lägga mig i min underbara tusensköna:) Sov gott när ni ska!


Tusensköna

Underbara morgon, fick min nya säng igår! Så nu kan jag be Törnrosa slänga sig i väggen;) Solen skiner och jag är på toppen humör!

Idag blir det grupparbete för hela slanten, tjejerna kommer hit klockan tio och sedan blir det skolan för redovisning. "Föreläsningen" börjar klockan ett och då ska alla grupper redovisa om sina länder. Det är detta som sedan ska vara underlag för att plugga till tentan så jag hoppas klart på en ljusning idag:P Alla ska kopiera upp sitt material från "sitt" land och dela ut till alla och så är det de sidorna vi ska läsa på inför tentan. Väldans så snurrigt tycker jag eftersom vi inte fått några riktlinjer för vad vi ska skriva om varje land.. Kan bli kul o se vad summan av denna kardemumman blir, hihi...


En LO på bästa Louise:)

Förra vintern var min favvo louise och hälsade på mig här i Halmstad. Eftersom vi båda två är lite fotogalningar blev det en lång härlig dag med kamerorna som sällskap, tre kameror på två tjejer - inte illa;) Fick ett ryck igår och plockade fram dessa korten..
Handlade ju lite nya papper sist det var pyssel. Så jag passade på att använda dessa:) Nya papper från My minds eye- Lush. På pappret under fotot är mönstret "upphöjt" och av sammet.. Underbart!  De lite större blingen kommer från kaiserckraft och finns precis som pappret hos www.lektygochhantverk.se. Dessutom finns nu den nya skisstävlingen upplagd på bloggen:) www.lektygochhantverk.blogg.se.  







Lite scrappat..

Har inte scrappat så mycket det sista.. men lite har jag allt gjort, även om det inte kommit upp här...
Var hemma hos Niki förra helgen på lite förfest.. Fick för mig att jag skulle scrappa en snabb receptbok att ha med mig.. Vi har träffats tidigare i veckan och disskuterade recept o hur svårt det är att komma på vad man ska laga. Så tänkte att det kunde passa att dela med mig av min favvisar;) Inte jättedekorerad men det var ju recepten som var huvudingrediensen, hihi...  


     

     


Men hur?

Så var det ny vecka med nya tag;)
Helgen tillbringades på cheesefabriken, mycket treligt! Fick liksom lite lyx denna helg så igår var produktionen mer än halverad.. Blir liksom mer tid för att vara sällskapsdam o sånt då, hihi...- I LIKE:) 

Efter jobbet ilördags blev det en låång prommenad med Sofie. Eftersom solen sken så fint när vi stod på jobbet tänkte vi att det blir perfa. Fick på oss träningskläder, den "våriga" västen och ett par solglasögon på det. Måste varit DÄR det gick snett... Vi hann inte mer än ut till simstadion och Prins Bertilsstig innan solen försvann. Skit också! Men blev en härlig prommenix i alla fall, även om solglajjerna fick vara uppfällda;) 

Idag lever jag i ett stort I-landsproblem.. Skulle plugga järnet (likadant igår efter jobbet), men vet för tusan inte vad jag ska plugga på!? Vi har en jätteknas tenta om två veckor och JAG FATTAR INGENTING! Epidemiologi och Global hälsa. Epidemiologin är greppbar men global hälsa? NEJ- Föreläsningen vi har haft gick ut på att titta på hur tobaksbolagen för reklam, likaså hur reklam framställs för alkohol.. Dessutom fick vi veta hur tobak odlas och torkas. Känns INTE ALLS som tentafakta. Grr...  
Eftersom jag sumpade min pluggtid med pyssel igår måste jag verkligen ta tag i det idag.
Men hur?


Sjukligt beteende

Idag blir det heldag på bibblan:) jihoo!! Dagen ska helt ägnas åt grupparbete med den trogna gruppen. Here we go girls! Någon som vet nåot om Lettlands hälsotillstånd- hör av er;) Ska dessutom börja besöket på bibblan med en fika tillsammans med bror- very nice!

Igår kväll var det pyssel i Haverdal. Åååh så himlans mycket fint det hade kommit in igår. blev och ÄR helt sjuk. Jisses, fattig blev jag på kuppen också, haha. Men nu ska här pysslas hoppas jag;) Kika in på www.lektygochhantverk.se och håll koll på bloggen- www.lektygochhantverk.blogg.se (ny tävling på gång!)
Fick inhandlat grejor till mitt egoalbum som jag funderat på ett tag. Blir ett nytt i Theresa Collins:) Satt läääänge igår kväll när jag hade kommit hem och bara klappade alla FINA papper. Jo, jag vet- kan tyckas och klassificeras som sjukligt beteende(väldigt sjukligt), men jag kan inte hjälpa det... SÅ FINT!

Dags att trampa iväg!


Ett tecken

Något skumt måste ha hänt.. Har varit i skolan på föreläsning hela eftermiddagen sen gjorde vi en liten del av vårt grupparbete. o nu kommer det skumma! Jag är redo att plugga mer?! Shit pommes.. men jo, det ska hända. Trots att jag var effektiv den resterande timman i förmiddags tänker jag sätta mig igen. HERE WE GO AGAIN:)

Måste dessutom skriva att jag påvägen till skolan idag fick syn på inget mindre än snödroppar. JAAA- våren är på gång:) Ett av de första riktigt riktiga vårtecknena, lovar att fixa ett kort så snart jag kan...
Som sagt så (helt galet) så ska jag återgå till böckerna!

See you


Tiden försvann..?

Är riktigt riktigt pysselsugen... men undrar nääääär jag ska få tid att sätta mig ner. Är det meningen att man ska behöva planera varendaste minut för att tiden inte bara ska rusa iväg? Hur kan det liksom helt plötsligt ha försvunnit TVÅ timmar denna morgon? Börjar starkt misstänka att det är någon som fifflar med mina klockor! Sluta upp med det!
Nu är det ju för sjuttongubbar inte långt tid kvar tills ajg måste fixa mig o kasta ihop en lunch. Och jag som skulle pluggat som tusansrabarber idag på förmiddagen så att jag kunde pyssla ikväll efter föreläsningen och grupparbetet.. Skit också! jag har alltså en timma på mig- let´s go!!

SOL

En underbar dag! Vaknade tiiidigt o fick syn på en klarblå himmel och en sol som var på väg upp:) Vände på mig och lät (och lyckades) mig själv somna om. Vaknade igen o åt en LÅÅÅNG och rejäl frukost. Sedan blev en sväng in till våriga staden för att inhandla vin för kvällen innan det var dags för en prommif med pappsen o e. Vi tog bilen till simstadion och gick längs med vattnet. Galet vad skönt det var i solen, det riktigt gassade! Pappa var rejält fikasugen (och ensam) inne på ett kondis innan de kom och hämtade mig så det blev gott om danska winerbröd, bullar och gott kaffe på vägen.

Nu sitter jag och laddar upp inför kvällen utgång på stan med förfest hos Niki:)


Dagens sanning

Sally var mycket klok- man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke.. Nu tänker jag gasa, för jag ska upp o jag ska lyckas på vägen!

Fast i ett hamsterhjul

idag har jag drabbats av träningsvärken allan! Men är ändå ganska skönt, då vet man ju att det har gjort någon nytta;) Ska ta o kämpa mig igenom ett power pass ikväll med (hur det nu ska gå). Det bästa är väl att träna bort det onda. Saken är väl den att jag i så fall lär få träna varje dag, haha.. Ser mig själv fast i ett hamsterhjul;) Men ikväll blir det alltså power på Karlssons begäran och på onsdag drar jag med henne på pilates.

Hade en härlig fixardag igår, fick städat, tvättat, tränat och pluggat. Känns hur gött som helst! Idag blir det mer plugg och planering inför kost&motions föreläsningen vi ska hålla på onsdag på Slottan. Senare i eftermiddag blir det också ett Halda-möte.
- Ny vecka och full gas! Och nu är det äntligen bara en vecka kvar tills min säng kommer:)

RSS 2.0