En Trappa Upp




En trappa upp till ett övergivet torp

en ny start

Är 23 år och bosatt i Halmstad o har ett starkt intrese i foto och scrapbooking. Dessvärre blir det inte så mycket foto, eller arbete med, som jag önskar. Har oftast stora planer om hur jag ska göra med ett foto när jag tar det, sedan händer det inte så mycket mer.. - Tyvärr! Så förhoppningsvis kan det bli lite bättre nu!

Av scrapbookingen blir det mest gratulationskort o liknande. Men vill även använda den för att "bevara" och få in mina övriga kort i fina album. Tycker att det känns bra mycket roligare att kolla i ett fotoalbum i verkligenheten än att sitta i stirra på en datorskärm...

För övrigt ska jag nu till hösten påbörja andra året på folkhälsovetenskapliga programmet på högskolan. Hoppas att kunna göra något för den grymma hälsoutveckling som har tagit en rivstart de senaste åren.. Ifrån början var jag väldigt inriktad på att ta "hand om" barn och ungdomar. Men känner mer och mer att jag får ett allt större intresse för dagens medelålder. Kommer bli otroligt många i köerna till ålderdomshemmen på väldigt kort tid. Något måste göras för att "hålla dem hemma" så länge som möjligt..



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0