Bortvald

Min stackars vita pärla är nu bortvald. Stackars! Men som för en fin gest får han komma upp här..  Själv kämpar jag som tusan för att förstå tekniken. Rätt åt mig! Men samtidigt får jag nog medge att det är ett bra byta, jag är nöjd! Ett par lektionstimmar bara så är jag nog med på det hele;)



Loveforever


Idag händer det!

This is a big day! Idag ska jag komma med in i den tekniska världen. Klockan 17 sharp hämtar jag ut mitt ex av I-phone 4:) Men mår fruktansvärt dåligt gentemot min nuvarande kompis. Vi har ju kamperat ihop sedan 2003, alldeles vit och fin... Men ja, jag har blivit övertalad och det känns rätt- det är dags!

För övrigt fick vi ut vår hemtenta igår. Ett case vi ska lösa på ett företag.. Känns väldigt knepig! Har suttit en stund idag och fått ihop vissa delar. Men lär behöva ett mirakel, ett förståelse mirakel OCH en kreativitets lampa som tänds. MEN jag ska fixa det! Veckan vi har på oss är ung så att säg;)

Tillbaka till böckerna! Har en liten del av dagens deadline kvar att klara. Och som sagt har jag ett stort event på g om cirkus 1h och 45 minuter:D

LEAD SENSE CREATE

Nu är det dags för en nya vecka och på riktigt NYA TAG! Denna veckan måste verkligen bli effektiv. Får ut en hemtenta imorgon som vi har en vecka på oss att slutföra. Dessutom har vi handledning i vårt projektledningsprjekt på torsdag, så ska jobba ganska mycket med det också. På fredag tänker jag dessutom delta i verksamheten på fabriken, läge att betala av min lilla "löneskuld" från månadslänerna i förskott i sommras.
Helgen har varit bra, firade mammas födelsedag i fredags med en riktig familjemiddag. Har inte varit så mätt sen jag vet inte när.. I lördags var det dags för jobb o på  eftermiddagen var det tekniktimme hos pappa o kvällen tillbringades i holm. Söndagen bjöd på ytterligare ett besök på fabriken, dessutom blev det övertid i nästan två timmar, bådar gott för min lilla skuld;) Ju fortare jag blir av med den, desto lyckligare blir jag, haha.. inte alls kul att få lönespecar med minus på- borde vara förbjudet! Dagen på jobbet igår bjöd på en riktigt sann mejjananda. Pratat upp ett mantra kring arlas ledord- LEAD SENSE och CREATE. Jag hittade nya leksaker på jobbet- Jonglerbollar! Passade mig perfekt under krånglet. Små söta bollar med ledorden på, allt för att skapa ett möjligheternas arbetsklimat och öka kreativiteten. Jojo! En gåva som gick rakt in i min själ o värmde mitt hjärta;) Har nu hittat mitt framtida yrke och min arbetsposition! Jag ska ju helt eneklt bli arbetscoach på fabriken. Min dröm blir verklig, jag kommer end up as a sällskapsdam! haha...

Snart är det dags för programråd på skolan. Kan bli intressant! Får se om de kommer någonvart eller om de håller till det gammla vanliga oggandet:P (mest troligt).. Kanske skulle tagit med möjlighetsbollarna dit?!

Ha en fin dag. OCH glöm aldrig! LEAD- SENSE- CREATE:) Det är så vi lever!

RSS 2.0