My Face


Photofunia:)

tisdag som onsdag

I morse när jag kom till jobbet var jag heelt inställd på att det var onsdag. så tokigt det kan bli! kom till "min" plats men de bara kollade på mig.. hmm, kan alltså vara bra att skilja på dagarna;) ser det som så att jag nu inför morgondagen är helt laddad o vet precis vart jag ska gå! Always look on the bright side of life!!

Nu blir det cooking in highspeed, inte alls sugen på att laga mat idag. men men, får blir något riktigt snabbt, lime o laxpasta från arla. sedan blir det kaffe o scrap för hela slanten! Äntligen, känns som en hel evighet sedan jag scrappade sist, helt klart på tiden:)



Bilden är tagen juni-08, Ventura Beach CA



Sjön


beach helg

så var det söndagskväll o dags för jobb imorgon igen. meeen, jag kan se en ljusning! sista veckan nu, sju dagar kvar o sedan är mejjan livet över för en sväng o det blir bara helger. Har fått min kurlitteratur redan, så är heeelt redo o sätta igång med plugget;) ska bara bli lika redo för nollningen med, kanske bästa eftersom den kommer först...

helgen har varit väldigt bra o började redan i fredags med en eftermiddag på starnden med Gullock o Emilie. Sedan blev det Bulls utservering för hela slanten efter lite hämt- thai. En mycket trevlig kväll med gissningsquiz, en ny hobby men väldigt användbar kom vi på... Gissa vad folk runtomkring heter, hur gamla de är eller vad de jobbar med, sedan gäller det bara att skicka fram en person för att få reda på sanningen hihi.. underhöll oss bra under kvällen i alla fall!!

igår blev det stranden med mina stockholmsgrabs som kom ner här i veckan (precis efter jag varit där). Blev full fart hela dagen o sen fick en trött moster mat och sedan blev det Mamma Mia filmen med lördagsmys.
idag körde vi ytterligare en stranddag. Jag var heeelt inställd på regn o mulet idag. o när jag vaknade till liv vil halv sju såg det ut att stämma, men nejnej, det hann o ändra sig så idag fick det bli en strandrunda med sis o svågge. och även idag lyckades jag bli bjuden på middag, jisses sicken bra helg;)






Packade väskor

Idag bär det av till Stockholm. Ska faktiskt åka med min Au-pair familj från USA. De har varit hemma här nu i sommar o denna helgen ska de upp o hälsa på min sis i Stockholm. Så då passar de på o locka med mig så att jag kan ha hand om alla barnen. Ska bli riktigt mysigt! Var uppe i Stockholm sist i Juni, och sedan har de varit här nere i sommar också. Men ska ändå bli väldigt kul. Mysigt o få åka på en liten trip med familjen Von Hoffman också;)
Dags o slännga i sig det sista av frukosten o göra en sista check i väskorna. Here we go!

Här är lite kort på min stockholmsgrabbar tagna förra sommaren.





Storkillen




Lillkillen


Lugnt o Skönt



en bild från i våras

RSS 2.0