PosX = new Array(); PosY = new Array(); StepX = new Array(); StepY = new Array(); StarSize=new Array(); for (i = 0; i < Count; i++) { PosX[i] = Math.random()*Width; PosY[i] = Math.random()*Height; StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep; StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake; document.write(""); } function animate() { for (i = 0; i < Count; i++) { PosY[i] += StepY[i]; PosX[i] += StepX[i]; document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible"; if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

a fresh start

så har det startat igen! akolan rullar o vardagen med vanliga rutiner är äntligen här!! känns helt underbart! hade första föreläsninge förra tisdagen och imon är det dags för min tredje. Denna terminen är det Genus Etnicitet och Andra Maktstrukturer som står på schemat. känner mig riktigt laddad och motiverad. kan säg att det blir en hel del intressanta diskussioner under hösten.. :P

i torsdags disskuterades bland annat om legokatalogen är uppdelat efter kön..? varför säger man att rosa lego är tjejigt? när både tjejer o killar har lekt med legot som funnits innan trots att det varit blått och grönt? det man har gjort är att adda på fler färger, finns ju brunt, limegrönt, ljusblått o massa färger. så varför skulle rosa helt plötsligt vara BARA för tjejer? jag söger helt enkelt att det inte finns färger som killar inte får ha o inga färger som inte tjejer får ha! alla barn ska ha möjligheten att leka med det de vill, oavsett om det är en bil eller docka. That's it!

Innan skolan drog igång hade vi nollning för de nya studenterna på programmet. under tio dagar ha vi en massa skoj med lekar, sånger och trams! meeen INGEN överdriven fylla! Halmstads nollning är unik! (och bäst!) Hela nollningen blev otroligt lyckad och vi fick fint väder hela veckan. utom så klart de dagar då de inte fanns en reservplan för regn... :P haha, är det inte typiskt? när det var dags för laudbils och flottbygge i Picassoparken ville regnet ner OCH under lördagen när själva racen var. Kan väl tillägga också att det var inte jäättemysigt att vakta grejorna i parken natten mellan fredag-lördag i regn och mer eller mindre storm! men det var värt det! på lördagskvälllen blev det en otroligt rolig avslutning på de tio dagarna med en finsittning på kåren:)

som sagt så har lunket med de efterlängtade rutinerna kommit igång:) riktig mat på riktiga tider o så träning upptill, I like alot:) I helgen har jag dessutom varit o jobbat o kännt på att jag INTE ska hamna på mejjan i slutändan;) hihi- vad som än händer o vilka mottgångar som än kommer under hösten är jag väl laddad för att kämpa vidare!

Har precis fått prata av mig lite med världens bästa Marie på msn. saknar saknar saknar MASSOR! och stackars mjuken som är sjuken.. Krya på dig o ta hand om varandra! 
Nu är det snart dags för överlevarna på TV4. Tyckte den var riktit ba även om jag förstår de som reagerar på den kanske felaktiga sändningstiden i och med influensan. men samtidigt... tänkt efter- hur trovärdigt är det att 90 procent av befolkningen skulle utplånas på bara några timmar? inte särskilt!! Ett helt vanligt tv drama:) 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0