PosX = new Array(); PosY = new Array(); StepX = new Array(); StepY = new Array(); StarSize=new Array(); for (i = 0; i < Count; i++) { PosX[i] = Math.random()*Width; PosY[i] = Math.random()*Height; StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep; StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake; document.write(""); } function animate() { for (i = 0; i < Count; i++) { PosY[i] += StepY[i]; PosX[i] += StepX[i]; document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible"; if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

så var det dags igen

har inte haft blogg humör alls! så nu ska vi se om vi kan sammanfatta två veckor:P

på lördag är det dags för flytten, längtar så! och idag blir det en smygstart med mamsen. frå bli lite småplock i delar av garderoben som går idag. sedan på lördag så kommer snälla svågge med "sin" fina lastbil o med han kommer också övriga flyttsällskapet;) Tack för att ni hjälper mig (igen)! O ås, det kan nog bli en rensing i min garderob, o vem vet- kanske det vill flytta hem till holm? hihi

i övrigt de två senaste veckorna har vi börjat en ny tradition:) tordgaskävllarna tillbringas nu mer hos Mårten på storgatan där det lyssnas på kareoke- alltså- INTE sjungs (åtminstonde inte i någon mic)... haft varit två toppenkvällar o hoppas på en ny lyckad kväll på torsdag!


       

Anja o marie-louise, jag o eme, OJ vilken sång- ingen mic, emma o eme, och halmstads sångerska- Emma!


I övrigt så har även helgerna tillbringats hos mårten. jisses vilka veckor! men de har varit mycket trevliga;)

En scrapmässa i Göteborg har även hunnits med. En väldigt trevlig dag med massa NÖDVÄNDIGA och nyttiga fynd, hihi.. som plus på allt fick vi även sitta en heldag i lördags på slottan o pyssla. från nio på morgonen till nio på kvällen fanns det möjlighet för halmstads galna scrappare att umgås och bara pyssla järnet! underbart koncept! o vet ni vad? jag var inte värst;) kom vid tio på morgonen och gick hem vid sex.. inte så illa va? Efter det blev det taihfood i holm o en liten sleepover för att sedan hälsa på mejjanfabriken i söndags´. bleb till och med en mejjandag i måndags också- inte helt illa! 

I fredags var det LADIES NIGHT:) med folket från fabriken. fick en biljett av en tjej i torsdags så inget planera att jag skulle med men ojoj va kul det var! tänk vad alla kan förändras med litta vin i kroppen! en mycket givande och trevlig kväll. jag skulle vilja säga som så- mer vin åt mejjanfolket, haha!! 


     

tredje bilder innefattar världens bästa städteam!! väloljade grabbar med diverse städtillbehör:) 


Däremellan har jag pluggat (läs försökt) och det är det jag (ska) pysslar med nu också! men som sagt i eftermiddag går startskottet för flytten! Äntligen:)

 


Kommentarer
Postat av: Marie

Vem är Mårten? ahhh menar du mårtenssons?? :D

Hoppas du får roligt på Halloween.. önskar så jag kunde va med er!!

2009-10-29 @ 07:28:11
URL: http://eiramin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0